29 de maig del 2008

Aixó es Cadaqués, no es cap circuit d´enduro, mentres fan ses obres de soterrament de ses aigües pluvials, la gent passa de tot com sempre, el carrer està tallat per un senyal i el carrer on hi ha el camió grúa està prohivit baixar tot i que no es pot circular el civisme de la gent es al.lucinant igual que també al.lucina l´empresa constructora veient aquests pilots, sortejant a la gent gran, a nens etc. Diuen que Cadaqués és diferent, jo crec que, el que passa és que falta educació i més ganes de caminar, perqué no es que no hi hagin més carrers de substitució a aquest es senzillament un problema de MANDRA.

Una altra dimenció s´obra pel Cadaqués radical, no hi ha limits els avenssos tecnològics ens acosten totes les prespectives de l´esport molt aviat gravarem els entrenaments per Cap de creus.

23 de maig del 2008

14 de maig del 2008

Triatló de Carcassona

Una altra "b" al sac, i el més important ens ho hem passat bé i ningú ha pres mal.
Al final de la primera volta la pluja va fer presència com es pot veure els núvols del fons estan carregats d´aigua, a diferència de l´home de la foto que estava carregat de mala llet....




...........I per bandera porto un estel que oneja sobre quatre vents....................



- Obrint pas.-









La natació, a un llac d´aigua dolça 2 voltes de 1500m amb sortida Australiana. Molt guapa, passàvem per dins d´ una illa amb poca fondària ho feia molt salvatge.




En Gabi Descarrega i jo, a punt pel combat cos a cos de la natació.





Diumenge el matí, arribada a Carcassona teníem l´esperança que el dia podia aguantar sense ploure.